MEDLEMSANSOKAN

MEDLEMSANSÖKAN ALINGSÅS HANDEL

Välkommen att bli medlem i Alingsås Handel. Börja med att fylla i

formuläret nedan. När vi mottagit det så kontaktar vi dig.

Alingsås Handel idag

Alingsås Handel har idag ett 60-tal medlemsföretag och vår gemensamma vision är att vi skall vara dubbelt så många inom ett par års tid. Allt för att vi ska kunna förvalta och utveckla våra stolta handelstraditioner och göra Alingsås till ett givet förstahandsval för alla våra kunder och besökare utifrån.

För att åstadkomma detta, och ytterligare flytta fram våra positioner, är det viktigt att vi alla inom handels-, restaurang- och cafénäringen samarbetar. Det vi har att erbjuda är en unik stadsmiljö och ett fantastiskt utbud på en tämligen liten men ack så gemytlig yta. Detta ger oss mycket stora möjligheter att utveckla vår gemensamma handel i framtiden.

 

Alingsås Handels uppdrag

Alingsås Handels uppdrag utgår från våra medlemsföretags bästa och all vår verksamhet strävar mot att göra allas vår vardag lite enklare och mer lönsam. Verksamheten styrs av föreningen Alingsås Handels stadgar där det bland annat står följande:

”Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas gemensamma intressen och handelns sunda utveckling.”

Vi skall verka för ett fritt näringsliv, en fri handel och goda näringsvillkor. Likaså skall vi tillhandahålla service till medlemmarna och företräda handeln gentemot

politiska organ och organisationer. Nu hoppas vi också kunna locka till oss dig som ännu inte är medlem. Vi är nämligen övertygade om att ju fler vi blir desto bättre blir upplevelsen av vår stad och därmed gynnas även handeln. Tillsammans kan vi göra underverk.

 

Alingsås Handel är en viktig aktör i Alingsås

Alingsås Handel är en viktig aktör när det gäller att marknadsföra hela Alingsås som en attraktiv handels och upplevelsestad. Vi spelar också en central roll vid

genomförandet av en rad uppskattade arrangemang i staden. I samverkan med ABC (Alingsås Business Center) och det lokala näringslivet har vi nu fått en extra resurs i form av en handelsutvecklare som kommer att vara drivande i några av dessa aktiviteter. Något vi tror kommer att gynna oss alla. Som goda exempel på evenemang kan nämnas:

• Påskparaden

• Barnkalaset

• Light Night Shopping

• Julmys under hela december inklusive Tomteparaden

• Höstaktivitet

• Potatisfestivalen

 

Ansök om att bli medlem redan idag!

Marknadsföringsavgiften ser ut enligt nedan:

Antal anställda / Belopp exkl moms.

1–3 / 3 000 kr

3 –5 / 4 800 kr

6 –10 / 7 000 kr

11–19 / 9 500 kr

20 –> / 12 000 kr

 

Vi ser gärna dig som medlem i vår verksamhet framöver.

Passa på att bli en i gänget du också och ta chansen att vara med och påverka våra gemensamma satsningar. Som medlem i Alingsås Handel får du dessutom ett fantastiskt kontaktnät inom handeln i Alingsås, ett månadsbrev med info om vad som är på gång samt inbjudning till våra trevliga after works som vi arrangerar ett par gånger om året.

 

Välkommen till Alingsås Handel - Vi har plats för alla!

 

Fyll i formuläret:

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OBSERVERA!

När du skickat in din medlemsansökan så

behandlar vi den och skickar sedan ut en

faktura för medlemsavgiften.